"ЧОВЕКОТ ПЕРНИЦА"
од Мартин Мекдонах,
РЕЖИЈА Јавор Грдев,
Продукција на  Театар 199 од Софија, Бугарија01.01.1970

20

00:00

Пол Мејер - кларинет (Франција)
Антонио Сорија - пијано (Шпанија)


01.01.1970

12

00:00

Дино Имери - пијано (Македонија)


01.01.1970

12

00:00

ИЗЛОЖБА
„Нови сведоци на холокаустот“ и „Детска приказна“
Меморијален центар на холокаустот
Македонија и Меморијалниот центар „Јан Вашем“ - Ерусалим01.01.1970

20

00:00

КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКИ УМЕТНИЦИ
јубилеји на македонски композитори


01.01.1970

12

00:00

КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКИ УМЕТНИЦИ
јубилеји на македонски композитори

01.01.1970

12

00:00

-->

ПРОМОЦИЈА НА КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ
Изложба на индустриски дизајн на мебел со 3Д анимации
Кирче Стојоски - Македонија01.01.1970

20

00:00

ПОЛСКА ВЕЧЕР
Концерт на Јоана Трзечјак - пијано (Полска)01.01.1970

12

00:00

ФРАНЦУСКА ВЕЧЕР НА ОХРИДСКО ЛЕТО
Ардео Квартет
(Франција)
Јан Симон
- пијано (Република Чешка)01.01.1970

12

00:00

ИНСТАЛАЦИЈА ВО ПРОСТОР
НА АКАДЕМСКИОТ СЛИКАР

Тања Балаќ - Македонија
„ЗДИВОТ НА ЖИВОТОТ,
СО ИМЕТО ВТИСНАТ“
01.01.1970

37

00:00

ПРЕМИЕРА
"ПОЧЕТОК НА НАРОДИТЕ" 
од Јордан Плевнеш,
РЕЖИЈА Владо Цветановски,
Продукција на  Драмски театар Скопје, Македонија01.01.1970

28

00:00

1 2 3 4 5 200