“Меџик Нешнл”

Tеатарска претстава
(концертен шоу)
“Mеџик Нешнл”
Режисер: Јон Карамитру
во изведба на И.Л. Карагиале Национален Театар, Букурешт, Романија

Цена на билет: 400 Денари

Повеќе

07.08.2017

21:00 ч.

Предворје на црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Рубен Далибалтајан, пијано

Рубен Далибалтајан, пијано, Ерменија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

06.08.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

„Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир

Премиера на театарска претстава „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир
во режија на Џон Блондел во продукција на НУ Народен театар Битола, Македонија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

05.08.2017

21:00 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Мега мултимедијален проект ВИВАЛДИАНО

Мега мултимедијален проект ВИВАЛДИАНО

Цена на билет: 500 ден. (блок А и D), 800 ден. (блок B,C и партер)

Повеќе

04.08.2017

21:00 ч.

Антички Театар

Купи карта на интернет

Tрио Аура, Mакедонија

Страшо Темков, флејта
Ана Гацева, пијано
Марјан Милошевски, фагот

Цена на билет: 400 Денари (цена за 2 настани: „Tрио Аура“ и „Дувачки квинтет на Црна Гора“)

Повеќе

03.08.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Дувачки квинтет на Црна Гора

Ана Абрамовиќ, хорна,
Антонио Насевски, фагот,
Марија Ѓурѓевиќ-Илиќ, флејта
Надица Ристиќ-Симовиќ, обоа,
Петар Гариќ, кларинет

Цена на билет: 400 Денари (цена за 2 настани: „Tрио Аура“ и „Дувачки квинтет на Црна Гора“)

Повеќе

03.08.2017

22:00 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Шведска вечер – Два сопрани: Билјана Стафансон и Љилјана Јовановиќ

Шведска вечер
Два сопрани:
Билјана Стафансон и Љилјана Јовановиќ

Повеќе

02.08.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Подиум на млади пијанисти – Сандра Јакоповиќ

Подиум на млади пијанисти
Концерт, Сандра Јакоповиќ, Србија

Повеќе

02.08.2017

22:00 ч.

Црква Св.Софија

„Бисер“ – документарно-игран филм за охридскиот бисер

„Бисер“ – документарно-игран филм за охридскиот бисер
Продукција: Браќа Кумев, Македонија

Повеќе

02.08.2017

20:00 ч.

Центар за култура Григор Прличев

Полска вечер

Полска вечер
Варшавски хармоникашки квинтет
Mариа Мачовска-виолина
Jустина Баран-виолина
Mарек Чех-виола
Александра Охар-виолончело
Kлаудиуш Баран-хармоника или бандонеон

Цена на билет: 400 Денари

Повеќе

01.08.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

1 2 3 4 5 6