Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)
Ксантон Блек и Мајкл Печис

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „Хајдавеј“ и „Лери Данн и Пријателите“)

Повеќе

23.07.2017

21:00 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Лери Данн и Пријателите (САД)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
Лери Данн и Пријателите (САД): Џеј Марсон (САД), Шерил Рене (САД), Даниел (Данска), Џад Николс (В.Британија), Џеспер Норденстром (Шведска), Mатијас Трол (Шведска), Mортен Џеј (Данска) и гудачки квартет.

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „Хајдавеј“ и „Лери Данн и Пријателите“)

Повеќе

23.07.2017

22:30 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестар

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестарет

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „T.A.O. бенд“ и „Хели Сиекинен“)

Повеќе

22.07.2017

21:00 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: T.A.O. бенд (Данска) со гудачки квартет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
T.A.O. бенд (Данска) со гудачки квартет

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „T.A.O. бенд“ и „Хели Сиекинен“)

Повеќе

22.07.2017

22:30 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: MOMБ Данска & Памперз оф д фол (со гудачки квартет)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
MOMБ Данска & Памперз оф д фол (со гудачки квартет)

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „MOMБ Данска & Памперз оф д фо“ и „Доминик Џ. Маршал Бенд“)

Повеќе

21.07.2017

22:30 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Доминик Џ. Маршал Бенд (Холандија и В.Британија)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд
Доминик Џ. Маршал Бенд (Холандија и В. Британија)

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „MOMБ Данска & Памперз оф д фо“ и „Доминик Џ. Маршал Бенд“)

Повеќе

21.07.2017

21:00 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Театарската претстава „Ана Комнена“

Театарска претстава „Ана Комнена“ од Сашо Димоски
во режија на Ненад Витанов и Васил Зафирчев,
во продукција на Јордан Хаџи Константинов Џинот Н.Т Велес, Р. Македонија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

20.07.2017

21:00 ч.

Предворје на црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Концерт на ЗЏМ Биг бенд, Македонија

Концерт
ЗЏМ – Здружение на Џез Музичари
Биг Бенд
диригент: Емин Џијан, Македонија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

19.07.2017

20:30 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Франческо Дорацио, виолина

Франческо Дорацио, виолина, Италија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

18.07.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Театарска претстава „Име“

Театарска претстава „Име“
од Александар де ла Пателие и Метју Делапорт
режија на Ненни Делместре
продукција на Театар Комедија, Македонија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

18.07.2017

21:00 ч.

Центар за култура Григор Прличев

Купи карта на интернет

1 3 4 5 6