Бергман пијано дуо

Бергман пијано дуо, Канада
Eлизабет и Марсел Бергман

Цена на билет: 400 Денари

Повеќе

17.07.2017

20:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Балет „Триптих Нушиќ“

Балет „Триптих Нушиќ“
Транзишн Денс Компани, Србија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

16.07.2017

20:30 ч.

Центар за култура Григор Прличев

Купи карта на интернет

Театарска претстава „Жаба“

Театарска претстава „Жаба“ од Дубравко Михановиќ
Режија: Елмир Јукиќ
Во продукција на Камерни Театар 55, Босна и Херцеговина

Цена на билет: 300 Денари
* Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.

Повеќе

15.07.2017

21:00 ч.

Предворје на црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Дуња Симиќ, сопран

Дуња Симиќ, сопран,
Снежана Поповиќ Вулета, пијано,
Босна и Херцеговина, Хрватска

Цена на билет: 300 Денари
* Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.

Повеќе

15.07.2017

19:30 ч.

Црква Св.Софија

Купи карта на интернет

Балетска претстава ЛА ЛA ЛА

Балетска претстава ЛА ЛA ЛА…
МОБ-Македонска Опера и Балет
Македонија

Цена на билет: 300 Денари

Повеќе

14.07.2017

20:30 ч.

Долни Сарај

Купи карта на интернет

Свечено отворање: ФОРПЛЕЈ Џез квартет

ФОРПЛЕЈ Џез квартет:
Боб Џејмс (клавијатури), Неjтан Ист (бас),
Чак Лоуб (гитари) и Харви Мејсон (тапани)
Оркестарот на Македонската филхармонија
Диригент: Емин Џијан

Цена на билет: 2.000 ден. (партер ред I-IV); 1.500 ден. (B и C блок, партер V-VIII); 1.000 ден. (A и D блок)

Повеќе

12.07.2017

21:00 ч.

Антички Театар

Купи карта на интернет

1 4 5 6