Новости

31.08.2018

10:34

Реномираниот бизнис магазин „Капитал“ беше медиумски покровител и на …

Повеќе

21.08.2018

15:53

Претставата „Илијада“ од Хомер на Словенечкиот народен театар СНГ Драма Љубљана , Цанкариев дом и Градски театар од …

Повеќе

21.08.2018

15:45

Со театарската претстава „Илијада“ од Хомер во копродукција на Словенско народно …

Повеќе

21.08.2018

12:25

Со театарска претстава „Илијада“ од Хомер во копродукција на Словенечки народен театар …

Повеќе

20.08.2018

10:41

Врвните членови на македонската културна сцена и членови на Сојузот на музички уметници на Македонија синоќа во рамките на фестивалот …

Повеќе

19.08.2018

13:30

Со театарската претстава „Илијада“ од Хомер , во режија на Јернеј Лоренци, а во копродукција на Словенечкиот народен …

Повеќе

19.08.2018

11:48

Патот кој го зацртавме на самиот почеток на фестивалот „Охридско лето“ успешно го изодевме. Реализиравме богата уметничка програма без …

Повеќе

18.08.2018

11:05

Виртуозот на усна хармоника Антонио Серано и врвната пијанистка Констанца Лехнер синоќа во рамките на …

Повеќе

18.08.2018

10:04

Кинескиот оркестар на бамбусови флејти вечерва ќе музицира за публиката на …

Повеќе

17.08.2018

10:39

Стоечки овации, восхит и креативен вознес донесоа уметниците од словенечкиот состав „Балкан Нуево“ предводени од светски познатиот кларинетист …

Повеќе
1 9 10 11 12 13 23