• НОВОСТИ

  Во рамките на фестивалот „Охридско лето“ вечерва ќе настапи дуото „СолиПс“. Концертот ќе се одржи во црквата „Света Софија“ со почеток …

  Спој на младост и виртуозност, како  и разнолика програма на реперотарот на фестивалот „Охридско лето“ приредија вчеравечер …

  Со театарската претстава Сестрите Прозорови (случај) во изведба на Театар „Јордан Хаџи Константинов Џинот“ – Велес, вечерва започнува драмската програма на годинешното јубилејно издание на …

  Новости

  Во рамките на фестивалот „Охридско лето“ вечерва ќе настапи дуото „СолиПс“. Концертот ќе се одржи во црквата „Света Софија“ со почеток …

  Спој на младост и виртуозност, како  и разнолика програма на реперотарот на фестивалот „Охридско лето“ приредија вчеравечер …

  Со театарската претстава Сестрите Прозорови (случај) во изведба на Театар „Јордан Хаџи Константинов Џинот“ – Велес, вечерва започнува драмската програма на годинешното јубилејно издание на …

  Настани

 • Наши спонзори