Балетска претстава ЛА ЛA ЛА

Долни Сарај

14.07.2017

20:30

Купи Карта

Балетска претстава ЛА ЛA ЛА…
МОБ-Македонска Опера и Балет
Македонија

 

Цена на билет: 300 Денари

SHARE