Настан

Балет „Триптих Нушиќ“

Центар за култура Григор Прличев

16.07.2017

20:30 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Балет „Триптих Нушиќ“
Транзишн Денс Компани, Србија

 

Цена на билет: 300 Денари

SHARE