Настан

Бенџамин Пијано Трио

Бенџамин Пијано Трио
Eмир Имеров, виолина, Германија
Aлександер Кагановски-виолончело, Швајцарија
Ваг Папиан, пијано, Израел

 

Цена на билет: 400 Денари

SHARE