Настан

„Бисер“ – документарно-игран филм за охридскиот бисер

Центар за култура Григор Прличев

02.08.2017

20:00 ч.

Продажба на билети

„Бисер“ – документарно-игран филм за охридскиот бисер
Продукција: Браќа Кумев, Македонија

SHARE