Настан

Ансамбл Маскерина, Франција

Ансамбл Маскерина:
Берета Себастијан, флејта
Николас Марте, теорбо
Марие Колине, виола да гамба
Франција

Цена на билет: 400 Денари (цена за 2 настани: „Ансамбл Маскерина“ и Кабаре „Зборувај тивко“)

SHARE