Настан

Вечер на македонски виолинисти

Вечер на македонски виолинисти
Kлимент Тодороски, виолина
Дино Имери, пијано
Kостадин Богданоски, виолина
Mарија  Ѓошевска, пијано
Цена на билет: 400 Денари

SHARE