Настан

Дуња Симиќ, сопран

Дуња Симиќ, сопран,
Снежана Поповиќ Вулета, пијано,
Босна и Херцеговина, Хрватска

Цена на билет: 300 Денари
* Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.

SHARE