Концерт на ЗЏМ Биг бенд, Македонија

Долни Сарај

19.07.2017

20:30

Купи Карта

Концерт
ЗЏМ – Здружение на Џез Музичари
Биг Бенд
диригент: Емин Џијан, Македонија
Цена на билет: 300 Денари

SHARE