Настан

Изложба на дела „Роберт Мусил и Првата светска војна“

Центар за култура Григор Прличев

18.08.2017

11:00 ч.

Продажба на билети

Изложба на дела
„Роберт Мусил и Првата светска војна“
во соработка со Дирекцијата за култура на
Владата на Горна Австрија и Австриската амбасада во Скопје

 

Локација: Голем изложбен салон на Центар за култура „Григор Прличев“

SHARE