Настан

Искандар Виџаја, виолина и Ноорман Виџаја, пијано

Искандар Виџаја, виолина,
Ноорман Виџаја, пијано,
Индонезија – Германија
Гостин на ударни инструменти: Ајкут Коселерли, Турција

Цена на билет: 500 Денари

SHARE