Настан

Концерт Емилио Перцан и Гулијева Тамила

Црква Св.Софија

14.08.2017

17:00 ч.

Продажба на билети

Завршен концерт од меѓународниот семинар по пијано
и виолина, виола и камерна музика:
Емилио Перцан, виолина, Македонија
Гулијева Тамила, пијано, Азербејџан”

SHARE