Настан

Мултимедијален проект – Драган Спасески Охридски

Црква Св.Софија

08.08.2017

22:00 ч.

Продажба на билети

Мултимедијален проект

Драган Спасески ОХРИДСКИ

човек е трепет
и ангелот трепет е
а ти Боже мој….

SHARE