Настан

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Лери Данн и Пријателите (САД)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Лери Данн и Пријателите (САД):
Џеј Марсон (САД),
Шерил Рене (САД),
Даниел (Данска),
Џад Николс (В.Британија),
Џеспер Норденстром (Шведска),
Mатијас  Трол (Шведска),
Mортен Џеј (Данска) и  гудачки квартет.

 

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „Хајдавеј“ и „Лери Данн и Пријателите“)

SHARE