Настан

Полска вечер

Полска вечер
Варшавски хармоникашки квинтет
Mариа Мачовска-виолина
Jустина Баран-виолина
Mарек Чех-виола
Александра Охар-виолончело
Kлаудиуш Баран-хармоника или бандонеон

 

Цена на билет: 400 Денари

SHARE