Настан

Свечено отворање: ФОРПЛЕЈ Џез квартет

ФОРПЛЕЈ Џез квартет:
Боб Џејмс (клавијатури), Неjтан Ист (бас),
Чак Лоуб (гитари) и Харви Мејсон (тапани)
Оркестарот на Македонската филхармонија
Диригент: Емин Џијан

 

Цена на билет: 2.000 ден. (партер ред I-IV); 1.500 ден. (B и C блок, партер V-VIII); 1.000 ден. (A и D блок)

SHARE