Настан

„Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир

Премиера на театарска претстава „Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир
во режија на Џон Блондел во продукција на НУ Народен театар Битола, Македонија

 

Цена на билет: 300 Денари

SHARE