Настан

Театарската претстава „Ана Комнена“

Предворје на црква Св.Софија

20.07.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава „Ана Комнена“ од Сашо Димоски
во режија на Ненад Витанов и Васил Зафирчев,
во продукција на Јордан Хаџи Константинов Џинот Н.Т Велес, Р. Македонија

 

Цена на билет: 300 Денари

SHARE