Настан

Театарска претстава „Жаба“

Предворје на црква Св.Софија

15.07.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава „Жаба“ од Дубравко Михановиќ

Режија: Елмир Јукиќ

Во продукција на Камерни Театар 55, Босна и Херцеговина

 

Цена на билет: 300 Денари
* Блок билет за концертот на Дуња Симиќ и театарската претстава „Жаба“ е достапна по специјална цена.

SHARE