Настан

Театарска претстава „Кралот Лир“

Центар за култура Григор Прличев

30.07.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Премиера на Театарската претстава „Кралот Лир“ од Вилијам Шекспир во режија на Диего де Бреа, во извведба на НУ Турски Театар, Скопје  Р.Македонија

 

Цена на билет: 300 Денари

SHARE