Настан

Театарска претстава „Отело“

Предворје на црква Св.Софија

26.07.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава „Отело“ од Вилијам Шекспир
во режија на Иван Урумов
во продукција на Театар на Бугарската Армија, Софија Р. Бугарија

Цена на билет: 300 Денари

SHARE