Настан

Театарска претстава „Јами Дистрикт – најстарата нација на светот“

Центар за култура Григор Прличев

13.08.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава
„Јами Дистрикт-најстарата нација на светот“
од Милена Богавац.
Режија: Кокан Младеновиќ,
во изведба на: Тиватски Центар за култура,
Битеф Театар-Белград, Тинк танк студио-Нови Сад
и Фестивалот Маск-Сегедин
Цена на билет: 400 Денари

SHARE