Настан

Кабаре „Зборувај тивко“

Тијана Ѓуричиќ, сопран, Србија
Ирина Наумовска, пијано, Македонија
Александар Будимир, хармоника, Србија
Србија / Македонија
Цена на билет: 400 Денари (цена за 2 настани: „Ансамбл Маскерина“ и Кабаре „Зборувај тивко“)

SHARE