Настан

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестар

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестарет

 

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „T.A.O. бенд“ и „Хели Сиекинен“)

SHARE