Настан

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)
Ксантон Блек и Мајкл Печис

 

Цена на билет: 500 Денари (цена за 2 настани: „Хајдавеј“ и „Лери Данн и Пријателите“)

SHARE