Настан

Армониа Атенеа, барокен оркестар

Aрмониа Атенеа, барокен оркестар, Грција
Диригент: Џорџ Петроу, Грција
Солисти: Реј Ченез, контратенор, САД
Mаргарити Мурсини, сопран, Грција,
Игор Дурловски, контратенор, Македонија

 

Цена на билет: 700 Денари

SHARE