Настан

Оптина Пустина, машки манастирски хор

Oптина Пустинa, машки манастирски хор, Русија
Диригент: Aлександер Семенов
Солисти: Владимир Милер-басопрофондо,
Сања Керкез-сопран (Србија),
Иван Томашев-бас (Србија),
Милена Арсовска-сопран (Македонија)

 

Цена на билет: 500 Денари

SHARE