Настан

Свечено затворање: Театарска претстава „Ничија Земја“

Поранешна касарна Генерал Михаило Апостолски - Охрид

20.08.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава „Ничија Земја“
според филмското дело на Данис Тановиќ
Режија: Александар Морфов
во изведба на МНТ – Скопје, Македонија

 

Цена на билет: 500 Денари

SHARE