Настан

Театарска претстава „Име“

Центар за култура Григор Прличев

18.07.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Театарска претстава „Име“
од  Александар де ла Пателие и Метју Делапорт
режија на Ненни Делместре
продукција на Театар Комедија, Македонија

* Поради временските услови, направена е промена во сцената и времето на почеток на настанот.

Цена на билет: 300 Денари

SHARE