Настан

“Меџик Нешнл”

Предворје на црква Св.Софија

07.08.2017

21:00 ч.

Купи карта на интернет

Продажба на билети

Tеатарска претстава
(концертен шоу)
“Mеџик Нешнл”
Режисер: Јон Карамитру
во изведба на И.Л. Карагиале Национален Театар, Букурешт, Романија

 

Цена на билет: 400 Денари

SHARE