Новост

„ОХРИДСКО ЛЕТО“ ЈА ЗАПОЧНА ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ

30.06.2018

SHARE

Please follow and like us:
Instagram

Започна online продажбата на билетите за годинешното фестивалско издание на „Охридско лето“ на MK Tickets.

Online постапката за купување билет може да се реализира преку нашата веб- страна www.ohridskoleto.com.mk од каде автоматски може да се поврзе на интернет-продажбата за настанот кој корисникот го има избрано од фестивалската програма.

Физичката продажба на влезниците во Дирекцијата на „Охридско лето“  и Билетарницата на Кеј „Македонија“ ќе стартува наскоро.

Во тек се резервациите кои можат да се направат на тел +389 46 262 304 / +389 46 261 304 или на е-маил адресата: reservation@ohridskoleto.com.mk