Новост

СООПШТЕНИЕ: Куклената претстава „Тоби“ наместо на малата ќе се одигра на големата сцена во Центарот за култура „Григор Прличев“

26.07.2018

SHARE

Please follow and like us:
Instagram

Заради зголемениот интерес за куклената претстава „Тоби“ што ќе ја изведе Театарот за деца и младинци од Скопје на фестивалот „Охридско лето“,  наместо на малата сцена,претставата ќе се одигра на големата сцена во Центарот за култура „Григор Прличев“, денеска , со почеток во 19 часот.

Продажбата на билети ќе се врши до 18 часот и 30 минути.