Другите за нас

Четирите тенори Алесандро Косентино Де Акриса, Федерико Сера, Џовани Мариа Палмиа и Уго Тарквини, диригентот Лоренцо Бицари и Оркестарот на НОБ ќе го отворат 62. „Охридско лето“ - Република (republika.mk)

Види

Свеченото отварање на 62. Охридско лето во знакот на италијански тенори - Независен Весник (nezavisen.mk)

Види

Четворица италијански тенори ќе го отворат 62. „Охридско лето“ – МИА (mia.mk)

Види

СПОДЕЛИ