Новости

Постари Новости

Врвно естетско доживување со звучните оперски имиња Мула, Ахмети и Цуцковски

Врвен изведувачки артизам на солисти, префинети вокалитети, креативен сензибилитет донесе синоќешниот концерт на „Охридско лето“ на светски познатата оперска певица Инва Мула, сопранот Дешира Ахмети

Повеќе »

Камерниот оркестар на Музичката младина ќе музицира на „Охридско лето“

Камерниот оркестар на Музичката младина на Република Северна Македонија „Саша Николовски-Ѓумар“  вечерва ќе одржи концерт во рамките на музичката програма на фестивалот „Охридско лето“. Концертот

Повеќе »

СПОДЕЛИ