Новости

Постари Новости

Хворостовски ќе остане меѓу најголемите ѕвезди во историјата на Охридско лето

Фестивалот Охридско Лето жали за големата загуба, смртта на светската оперска легенда Дмитри Хворостовски, кој ќе остане запишан во фестивалската историја како еден од најголемите

Повеќе »

СПОДЕЛИ