Новости

Постари Новости

„Охридско лето“ го претстави „Гласот на Јунан“, светската атракција од Кина

Светската атракција „Гласот на Јунан“ од Кина настапи во Центартот за култура „Григор Прличев“ во Охрид. Ансамблот од Пекингшката академија на традиционалната музика, приреди музички спектакл

Повеќе »

СПОДЕЛИ