Изложба на Наташа Попоска Карче, Р.С.Македонија

 • 00

  Денови

 • 00

  Часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

Јул 23 2022

Време

20:00

Категорија

дополнителна програма
Предворје на Св. Софија

Локација

Предворје на Св. Софија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.