Театарска претстава „Безгрешна“ – Театар Марибор, Словенија

Според мотиви од романот „Марииниот тестамент“ од Колм Тоибин

Tомаж Пандур, Ливија Пандур

 

 • 00

  Денови

 • 00

  Часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

14 Јул 2024

Време

21:00

Цена

MKD300.00

Категорија

драмска програма
Предворје на Св. Софија

Локација

Предворје на Св. Софија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *