ВЕЧЕРЕН ЅВОН

Авторски концерт посветен на 65 години од раѓањето на македонскиот композитор Гоце Коларовски

Марија  Вршкова – пијано

Владимир Костов – виолина

Марија Ѓошевска – пијано

Гонца Богоромова – сопран

Страшо Темков – флејта

Гудачки квартет: Ева Богоевска – виолина, Ивана Здравкова – виолина, Леона Кондратенко – виола, Маја Михајловска-виолончело

Р.С. Македонија

 • 00

  Денови

 • 00

  Часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

02 Авг 2024

Време

21:00

Цена

MKD300.00

Категорија

музичка програма
Црква Св. Софија

Локација

Црква Св. Софија
Цар Самоил 88, Охрид 6000

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *