Врачено посебното општинско признание за НУ „Охридско лето“

ПОПОВИЌ: Оваа награда за нас е голем мотив да продолжиме и понатаму да ја градиме успешно приказната Охридско лето„Од името на целиот колектив на „Охридско лето“ и од мое лично име искрено се заблагодарувам на Општина Охрид, на градоначалникот д-р Константин Георгиески, на Советот на Општина Охрид како и на Комисијата што за првпат го …

Врачено посебното општинско признание за НУ „Охридско лето“ Read More »