Средба Поповиќ – Гарсија

Директорката на НУ Охридско лето, професор Наташа Поповиќ, денес оствари средба со амбасадорот на Кралството Шпанија во Република Северна Македонија Н.Е Хозе Луис Лозано Гарсија на негова покана, на кое се разговарало за шпанската вечер во рамките на овогодинешното издание на Охридско лето.