Авторски концерт на Љупчо Коскаров на Охридско лето

НУ Охридско лето продолжува со реализација на концерти надвор од традиционалната рамка 12 јули-20 август.  По повод денот на Македонската книжевност, на 5 мај (петок) со почеток од 20 часот во црквата Св. Софија авторски концерт на уметничка вокално-инструментална музика ќе одржи Љупчо Коскаров заедно со Марина Јаневска – сопран, Илија Белистојаноски – тенор, Иван […]

Авторски концерт на Љупчо Коскаров на Охридско лето Read More »