15.07.2023 РОМАНСКА ВЕЧЕР ФАМЕ’С ЕВРОПСКИ ОРКЕСТАРСКИ ИЗВЕДУВАЧКИ ИНСТИТУТ; ИРИНА МУРЕЗАНУ – СОЛО ВИОЛИНА, РОМАНИЈА