д.м.г

Маестрална театарска игра на  Драмски театар Белград го затвори 63-тото „Охридско лето“

Извонредната театарска претстава „Лагата“  од Флоријан Зелер, во режија на Никола Љуца, а во изведба на Драмски театар Белград од Р.Србија, вчеравечер на Античкиот театар го затвори 63-тото издание на фестивалот „Охридско лето“. Како што истакна директорката на НУ „Охридско лето“ Наташа Поповиќ во своето завршно обраќање пред повеќе од двеилјадната публика на Античкиот театар,низ

Маестрална театарска игра на  Драмски театар Белград го затвори 63-тото „Охридско лето“ Read More »