Утре во „Света Софија“ Велигденски концерт на НУ „Охридско лето“ со женскиот хор „Менада“

Во организација на НУ „Охридско лето“, а по повод големиот верски празник Велигден, утре во црквата „Света Софија“ во Охрид со почеток од 20 часот ќе се одржи Велигденски концерт на православна духовна музика со женскиот хор „Менада“ од Тетово под диригенската палка на професор Ивица Зориќ. „Со овој концерт заокружуваме програмата која веќе трета […]

Утре во „Света Софија“ Велигденски концерт на НУ „Охридско лето“ со женскиот хор „Менада“ Read More »